TIG svejsning og MIG svejsning​

​Søger du en erfaren fagspecialist til professionel TIG svejsning og MIG svejsning i Danmark? Hos ALU TECHNOLOGIES har vi noget af det bedste svejseudstyr til MIG og TIG svejsninger. 

Vi råder over nogle af Danmarks bedste og kraftigste svejsemaskiner. Der svejses også via en 11-akset svejserobot, når opgaverne er til det. For at opnå et godt resultat kræver svejsning i aluminium et godt kendskab til processen. Dette behersker vi også. 

Vi har mere end 25 års erfaring med TIG svejsning og MIG svejsning, og vi er yderst perfektionistiske i alle facetter af vores arbejde. Det er samtidig din sikkerhed for, at du får et flot resultat, der lever op til dine forventninger.

Grundig TIG svejsning og MIG svejsning i høj kvalitet

Med TIG svejsning og MIG svejsning er det vigtigt for det endelige resultat, at det udføres korrekt og præcist. Vi er kompetente helt ud til fingerspidserne og sætter en ære i at udføre vores arbejde med størst mulig præcision og omhyggelighed. 

Vi sikrer en ensartet kvalitet ved et emne, der bliver svejset og har sans for detaljen, så det ser pænt ud. Er du kvalitetsbevidst i forhold til valg af leverandør, er vi den rette til din opgave. 

Vi udfører alt på forespørgsel og har de rette maskiner, til at gøre det perfekt. Bestil TIG svejsning og MIG svejsning hos os, hvis du vil være sikker på, at du får solide og robuste svejsninger, der holder i længden.

Nogle af landets førende eksperter inden for svejsning

Hos ALU TECHNOLOGIES er vi nogle af landets absolut førende eksperter inden for TIG svejsning og MIG svejsning. Vi har hjulpet et væld af kunder med unikke løsninger, og vi er agile og fleksible, så vi hurtigt kan rykke på en ny opgave. Kom derfor til os, hvis du lægger vægt på høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Få en uforpligtende samtale, et tilbud, eller kontakt os blot for at høre mere. Ring på telefon 73 76 13 00.

35 Års erfaring i konstruktion og bearbejdning af aluminiumsprofiler​

ALU TECHNOLOGIES A/S | Tvedvej 6 | DK-6372 Bylderup-Bov | Tel.: (+45) 73 76 13 00 | E-mail: alu@alutechnologies.com | CVR: 27225497