Aluminium prototype i høj kvalitet​

Har du behov for at få designet en aluminium prototype af den ene eller anden art, er vi hos ALU TECHNOLOGIES specialister inden for design og konstruktion af aluminium prototyper i høj kvalitet. Prototypefremstilling er et område, hvor vi har meget stor erfaring. 

Vi har her fordelen af at have så mange forskellige maskiner og så stor erfaring, at vi kan lave næsten alt. Vi har mere end 25 år bag os i branchen, hvor vi har hjulpet mange forskellige kunder med at få udarbejdet en særlig konstruktion, de har kunnet bruge til fremvisning. Har du en særlig forespørgsel på et produkt eller en løsning i aluminium, hører vi gerne om det.

Omhyggeligt og professionelt design af aluminium prototype

Vi har flere eksempler på kunder, vi har hjulpet med at udvikle en aluminium prototype. For eksempel svenske Trionic. To designere i Sverige vandt i 2004 på Elmia-messen den indstiftede pris på 100.000 SEK for deres aluminiumsdesign af en rollator. 

Prisen blev uddelegeret af Aluminiumsriket (alu-brancheforening i Sverige). For beløbet skulle de året efter på Elmia 2005 fremvise en prototype.​ Tre uger inden messen blev vi kontaktet af Trionic, idet de ikke kunne finde en leverandør i Sverige. Vi nåede heldigvis at blive færdige til messen, og vi synes selv, at det blev til en hæderlig prototype. 

Vi er ikke blot omhyggelige og professionelle, men ovenstående eksempel fortæller også, at vi er klar til at omstille os og tage enhver udfordring op, hvad angår aluminium prototyper.

Få et godt tilbud på dit projekt

Skal du have bygget en unik aluminium prototype, vil vi gerne tage en indledende samtale omkring dine behov, ønsker og krav. Med udgangspunkt i dit budget finder vi sammen frem til en passende aftale, så du kan komme i mål med dit projekt.

Kontakt os for aftale om en aluminium prototype. Ring på telefon 73 76 13 00.

​​

Prototyper i aluminium

Prototypefremstilling er et område, hvor vi har meget stor erfaring.

Vi har her fordelen af at have så mange forskellige maskiner og så stor erfaring, at vi kan lave næsten alt.

Nedenfor er nævnt nogle eksempler på prototyper, vi har produceret:

35 Års erfaring i konstruktion og bearbejdning af aluminiumsprofiler​

ALU TECHNOLOGIES A/S | Tvedvej 6 | DK-6372 Bylderup-Bov | Tel.: (+45) 73 76 13 00 | E-mail: alu@alutechnologies.com | CVR: 27225497