​Om os

ALU TECHNOLOGIES A/S er én af de førende danske virksomheder indenfor fremstilling af aluminiumskomponenter.

Vi sætter en ære i at være en aktiv sparringspartner i forbindelse med rådgivning, udvikling, prototypefremstilling, serieproduktion samt proces- og produktoptimering.

Med basis i 35 års erfaring, en meget stor maskinpark, samt erfaring med næsten alle former for bearbejdning kan vi tilbyde en rådgivning, der er uvildig og fokuseret på vores kunders behov.

Vi har fra vores automotivekunder fået stor erfaring i hurtigt at starte en produktion op med minimal risiko for fejl.

En anden kernekompetence er, at vi næsten altid selv udvikler og producerer specialmaskiner, prototyper, bukke- og stanseværktøjer, fiksturer m.m. Dette sikrer korrekt knowhow ved anvendelse samt hurtig afhjælp ved nedbrud.

Virksomheden råder over ca. 14.000 m2 produktionsareal. Der er i de seneste år investeret kraftigt i udstyr og lokaler.

Formålet med investeringerne har været altid at have den mest optimale maskintype til rådighed til opgaven, samt at oparbejde en så stor maskinkapacitet at vi kan tilbyde meget korte leveringstider i enhver situation.

Virksomheden ligger midt i den danske aluminiumsklynge, i et område, hvor der er mange kompetente mennesker indenfor aluminiumsbearbejdning. Der uddannes og oplæres løbende nye medarbejdere indenfor bearbejdning af aluminium.

Vi kan tilbyde de fleste former for bearbejdning i hovedsagligt ekstruderede aluminiumsprofiler. Lige fra hvor kunden leverer materialet, og vi bearbejder, og til at vi leverer det færdige produkt inklusive metal, bearbejdning, overfladebehandling, montage og emballering.

35 Års erfaring i konstruktion og bearbejdning af aluminiumsprofiler​

ALU TECHNOLOGIES A/S | Tvedvej 6 | DK-6372 Bylderup-Bov | Tel.: (+45) 73 76 13 00 | E-mail: alu@alutechnologies.com | CVR: 27225497