Idegrundlag

Idegrundlaget for ALU​TECHNOLOGIES​AS er som underleverandør eller totalleverandør at udvikle, optimere og fremstille højtforædlede aluminiumskomponenter til industrien i Nordeuropa.

Vi ønsker at tilbyde den rigtige bearbejdningsløsning eller totalløsning til en konkurrencedygtig pris. Vi bestræber os på at minimere prisen ved at optimere profiler og bearbejdningsprocesser, samt ved at have de optimale maskiner til opgaven.

Produktoptimeringen sker i tæt samarbejde og dialog med kunden, hvorfor det er vigtigt med et godt kendskab til forventninger, anvendelse og stykantal for at kunne rådgive og tilbyde det rigtige produkt.

Vi bestræber os på hele tiden at holde os ajour med hensyn til bearbejdningsprocesser og er også indstillet på at inddrage nye processer, såfremt det er optimalt for fremstillingen af et emne.

Vi har en arbejdsmiljø-, miljø- samt sikkerhedspolitik der gør, at der i alle valg tænkes på korrekt håndtering af materialer.

De menneskelige ressourcer er afgørende for os. Vi har af denne årsag en personalepolitik, der også tager højde for det rummelige arbejdsmarked.

Indenfor bearbejdning af aluminium spiller værktøjer en stor rolle. Vi har denne knowhow i huset. Vi fremstiller selv vore værktøjer og kan dermed sikre effektive værktøjer, der er tilpasset de tolerancer, der er på profilerne. Skulle uheldet være ude, er der således ingen ventetider på at få repareret værktøjer eller fremstillet reserveværktøjer.

35 Års erfaring i konstruktion og bearbejdning af aluminiumsprofiler​

ALU TECHNOLOGIES A/S | Tvedvej 6 | DK-6372 Bylderup-Bov | Tel.: (+45) 73 76 13 00 | E-mail: alu@alutechnologies.com | CVR: 27225497