Dornbukning af unikke hulprofiler​

Hos ALU TECHNOLOGIES er vi nogle af de førende specialister i Danmark, inden for dornbukning. Vi tilbyder dornbukning af unikke hulprofiler af forskellig karakter. Vi er et nichefirma, der i mere end 25 år har hjulpet masser af kunder med særlige forespørgsler på eksempelvis dornbukning. 

Bukning af hulprofiler foregår på samme måde som bukning af massive profiler - dog med én eller flere dorne, som støtter den pågældende profil indvendigt i bukkeprocessen. Vores dorne er fremstillet af speciallavet stål, som er særligt robust. Skal du bruge kompetent dornbukning, er vi meget omhyggelige i vores arbejde, da kvaliteten af det vi laver, er altafgørende.

Opnå flotte resultater med professionel dornbukning

Står du og mangler et professionelt firma til at hjælpe dig med dornbukning, er vi den rette til opgaven. Ved at støtte profilen udvendigt med en matrice og indvendigt med dorne kan der opnås flotte bukkeresultater. Som tommelfingerregel skal bukkeradius være 2 x diameter.​

Vi har dog til specielle opgaver bukket ned til 0,7 x diameter. Har du en særlig forespørgsel på mål, er vi imødekommende, over for dine ønsker. Da vi har mange års erfaring inden for bukning med dorne, er du mere end velkommen til at tage os med på råd, så du får det optimale resultat. Vi er vant til at rådgive om forskelligartede løsninger, til vidt forskellige brancher, så derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud

Som specialist inden for dornbukning hjælper vi alle typer virksomheder med professionelle løsninger. Dornbukning er mest velegnet til små og mellemstore radier og mellemstore og store serier. Har du derfor brug for grundig dornbukning, påtager vi os gerne din opgave. Vi er seriøse, grundige og meget omhyggelige. Lad os sammen tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, og modtag et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 73 76 13 00. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig.

​​

35 Års erfaring i konstruktion og bearbejdning af aluminiumsprofiler​

ALU TECHNOLOGIES A/S | Tvedvej 6 | DK-6372 Bylderup-Bov | Tel.: (+45) 73 76 13 00 | E-mail: alu@alutechnologies.com | CVR: 27225497