CNC rørbukning i forskellige materialer​

Med 25 års erfaring inden for CNC rørbukning, og andre metoder til rørbukning, er vi hos ALU TECHNOLOGIES nogle af de førende eksperter i Danmark. For at kunne levere nøjagtige rør med de ønskede mål forudsætter det stor ekspertise og viden fra producentens side. Vi har alle de rigtige maskiner til at sikre, at du får helt præcise rør, der er udført via CNC bukning i høj kvalitet. Har du en særlig opgave til os, er vi altid parate til se på den. Hvor andre opgiver, har vi ofte vores styrke, da vi har udført stort set alle former for opgaver inden for rørbukning. Alle vores medarbejdere er faguddannede og besidder stor faglig integritet. Det er med til at sikre, at vi får en ensartet kvalitet, hver gang vi udfører en opgave for en kunde - uanset hvilket materiale, der er tale om.

Rørbukning med sans for detaljen

Skal du have bukket rør, som skal anvendes til produktion eller et produkt, er vi virksomheden, der kan udføre professionel CNC rørbukning og andre former for rørbukning.​

Det afgørende for os er kvaliteten af vores arbejde, da rør skal være så akkurate og præcise som overhovedet muligt. Derfor kan du komme til os, uanset hvilke radier du skal bruge. Vi har sans for detaljen og sætter en ære i at udføre det perfekt og fejlfrit. Vi lever af glade og tilfredse kunder, som kan bruge vores unikke ekspertise - og derfor kan du være helt sikker på, at dine rør er i gode hænder.

Rådgivning og sparring om CNC rørbukning

Har du brug for rådgivning eller sparring, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vores fagspecialister tager gerne en snak med dig om, hvad du helt nøjagtigt har brug for. Vi lytter til dine behov og ønsker, samt kommer med gode forslag til, hvordan den bedste løsning kan og bør se ud.

Bestil CNC rørbukning og andre former for rørbukning af aluminium her hos os. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 73 76 13 00.

​​

35 Års erfaring i konstruktion og bearbejdning af aluminiumsprofiler​

ALU TECHNOLOGIES A/S | Tvedvej 6 | DK-6372 Bylderup-Bov | Tel.: (+45) 73 76 13 00 | E-mail: alu@alutechnologies.com | CVR: 27225497