CNC fræsning med professionel CNC fræser​

Hos ALU TECHNOLOGIES tilbyder vi CNC fræsning med en professionel CNC fræser til alle typer kunder i hele Danmark. Med 25 års erfaring i fræsning af aluminium udført på såvel små som store CNC-styrede fræsere kan vi hos ALU TECHNOLOGIES påtage os de fleste opgaver. Vi tager imod både store og små opgaver inden for CNC fræsning, så hold dig endelig ikke tilbage, selvom du ikke skal have produceret en hel serie. 

Vi råder over cirka 30 CNC-fræsemaskiner - både horisontale og vertikale 3-, 4- eller 5-aksede maskiner med eller uden palette, vendeborde og rundborde. Har du brug for en kompetent fagspecialist, der forstår at betjene en CNC fræser, er vi den rette virksomhed til din opgave.

CNC fræser, der kan klare enhver opgave

Som ekspert inden for CNC fræsning har vi en CNC fræser, der kan klare enhver opgave. Den store alsidighed gør, at vi som regel altid har den optimale maskine til enhver opgave, og derved kan vi sikre vores kunder en konkurrencedygtig pris.​

Vi har bevidst valgt at have en overkapacitet af maskiner, således at vi er mere fleksible og leveringsdygtige, selv ved store, akutte ordrer. Sætter du pris på en veludført opgave i høj kvalitet, hvor der ikke er en finger at sætte på slutresultatet, har vi de unikke kompetencer og maskiner, der skal til. Lad os sammen tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål. Maksimum maskinvandring er 6700 x 1050 x 1050 mm.

Professionel rådgivning og sparring

Da vi har mere end 25 års egenhændig erfaring med CNC fræsning og ligger inde med en CNC fræser til ethvert projekt, kan vi udføre alle former for opgaver, hvor der er behov for nøjagtig fræsning. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der udelukkende har kvalificerede og veluddannede fagfolk, som kan deres kram. Vi tilbyder derfor også rådgivning og sparring om dine muligheder - og vi har masser af gode råd.

Kontakt os for at høre nærmere på telefon 73 76 13 00. Det er ganske uforpligtende.

​​

35 Års erfaring i konstruktion og bearbejdning af aluminiumsprofiler​

ALU TECHNOLOGIES A/S | Tvedvej 6 | DK-6372 Bylderup-Bov | Tel.: (+45) 73 76 13 00 | E-mail: alu@alutechnologies.com | CVR: 27225497