CNC drejning af aluminium og andre drejeemner

Søger du et kompetent og professionelt firma i Danmark, der tilbyder CNC drejning? Hos ALU TECHNOLOGIES er vi nogle af landets førende specialister inden for drejning af forskelligartede rør og profiler - udført med største præcision og grundighed for kunder i Sønderjylland,Midtjylland og resten af Danmark. 


​Vi behersker drejning af aluminium, da vi råder over 4 CNC drejemaskiner med stanglader, roterende værktøj, C-akse, subspindel og gennemboring på Ø130 i den største maskine.

​Har du brug for vores unikke kompetencer inden for CNC drejning af aluminium eller andre drejeemner, påtager vi os gerne din opgave. Uanset opgavens omfang, udfører vi drejning af aluminium med stor præcision og grundighed. Vi har nogle velsmurte maskiner, der evner at udføre på perfekte mål, med nøjagtige kurver og drejninger. Derfor skal du vælge os.

Professionel drejning af aluminium og andre drejeemner

Når det bogstaveligt talt drejer sig om drejning af aluminium og andre drejeemner, er det vigtigt for det endelige slutprodukt, at opgaven udføres korrekt fra begyndelsen. Derfor er en indledende samtale den bedste måde, hvorpå vi kan få en forståelse for og indsigt i, hvad man som kunde efterspørger.​

Grundet vores mangeårige erfaring med professionel CNC drejning kan vi rådgive om, hvorledes du får den bedste løsning.

​Vi ved, hvordan tingene fungerer og kan derfor tilbyde dig kompetent sparring, hvis du har brug for kyndig vejledning. Vi har hjulpet mange kvalitetsbevidste kunder - og vi kan også hjælpe dig og din virksomhed med drejning af aluminium.

Få et uforpligtende tilbud eller en aftale med en ekspert

Har du en opgave eller en mere generel forespørgsel omkring CNC drejning af aluminium eller andre drejeemner, hører vi gerne fra dig.

​Vi er altid omstillingsparate og fleksible i forhold til at tage nye, spændende ordrer ind - og det er ikke afgørende, hvor meget du skal have produceret. Tag en snak med en af vores dygtige medarbejdere og få eventuelt et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os på telefon 73 76 13 00 eller e-mail alu@alutechnologies.com, så vi kan høre mere om, hvad du har brug for. Vi glæder os til at hjælpe dig.

35 Års erfaring i konstruktion og bearbejdning af aluminiumsprofiler​

ALU TECHNOLOGIES A/S | Tvedvej 6 | DK-6372 Bylderup-Bov | Tel.: (+45) 73 76 13 00 | E-mail: alu@alutechnologies.com | CVR: 27225497