CNC drejning med stor præcision og grundighed​

Søger du et kompetent og professionelt firma i Danmark, der tilbyder CNC drejning? Hos ALU TECHNOLOGIES er vi nogle af landets førende specialister inden for drejning af forskelligartede rør og profiler. Vi behersker drejearbejde i aluminium, da vi råder over 4 CNC drejemaskiner med stanglader, roterende værktøj, C-akse, subspindel og gennemboring på Ø130 i den største maskine. Har du brug for vores unikke kompetencer inden for CNC drejning, påtager vi os gerne din opgave. Uanset opgavens omfang udfører vi drejning med stor præcision og grundighed. Vi har nogle velsmurte maskiner, der evner at udføre på perfekte mål, med nøjagtige kurver og drejninger. Derfor skal du vælge os.

Professionel drejning til kvalitetsbevidste kunder

Når det bogstaveligt talt drejer sig om drejning, er det vigtigt for det endelige slutprodukt, at opgaven udføres korrekt fra begyndelsen. Derfor er en indledende samtale den bedste måde, hvorpå vi kan få en forståelse for og indsigt i, hvad man som kunde efterspørger.​

Grundet vores mangeårige erfaring med professionel CNC drejning kan vi rådgive om, hvorledes du får den bedste løsning. Vi ved, hvordan tingene fungerer og kan derfor tilbyde dig kompetent sparring, hvis du har brug for kyndig vejledning. Vi har hjulpet mange kvalitetsbevidste kunder - og vi kan også hjælpe dig og din virksomhed med drejning.

Få et uforpligtende tilbud eller en aftale med en ekspert

Har du en opgave eller en mere generel forespørgsel omkring CNC drejning, hører vi gerne fra dig. Vi er altid omstillingsparate og fleksible i forhold til at tage nye, spændende ordrer ind - og det er ikke afgørende, hvor meget du skal have produceret. Tag en snak med en af vores dygtige medarbejdere og få eventuelt et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os på telefon 73 76 13 00, så vi kan høre mere om, hvad du har brug for.

​​

30 Års erfaring i konstruktion og bearbejdning af aluminiumsprofiler​

ALU TECHNOLOGIES A/S | Tvedvej 6 | DK-6372 Bylderup-Bov | Tel.: (+45) 73 76 13 00 | E-mail: alu@alutechnologies.com | CVR: 27225497